ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ έπιπλα κουζίνας ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα είναι το πιο πολυάσχολο δωμάτιο του σπιτιού.

Για αυτό θέλουμε να τη σχεδιάζουμε σύμφωνα με τα γούστα μας.

Η Gruppo Cucine προσφέρει απόλυτη ελευθερία επιλογής: μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, φινιρίσματα και υλικά και να τα συνδυάσετε όπως προτιμάτε.

Επειδή η ποικιλία των λύσεων και η μεγάλη δημιουργικότητα σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τους χώρους και να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας.

 

Υλικά και Φινιρίσματα

 

Νοβοπάν τα πλαίσια είναι φτιαγμένα από 18mm παχύ νοβοπάν.

Ανθεκτικό, σταθερό και ασφαλές αφού έχει το σήμα ΕΟ**** σύμφωνα με τα Ιαπωνικά στάνταρ  για τις εκπομπές φορμαλδεΰδης (οι πιο αυστηρές στον κόσμο).

 

Ξύλο Ξύλινες πόρτες (διαθέσιμες σε φινιρίσματα Ν) επεξεργασμένα έτσι ώστε να διατηρούν τα ζεστά και διακριτικά γνωρίσματα τους με την πάροδο του χρόνου.

 

Μελαμίνη για πόρτες και πάγκους εργασίας. Μελαμίνη υψηλής πίεσης (HPL) η οποία είναι ιδιαίτερα ανθεκτική σε κάθε είδους κατάσταση τυπική της κουζίνας: εκδορές, κραδασμούς, λεκέδες, θερμότητα, διάφορες ουσίες. Κατασκευάζονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό στάνταρ ΕΝ 438.

 

Γυαλί Σκληρυμένο με απόλυτη ασφάλεια, σύμφωνα με την προδιαγραφή UNIEN 12150-1:2001. Υπερ ανθεκτικό και αν σπάσει κατά λάθος γίνεται μικρά κομμάτια χωρίς κίνδυνο.

 

Ατσάλι  Ανοξείδωτο ατσάλι: για πόρτες και πλαίσια, πλαϊνά, πάγκους και αξεσουάρ

 

 

ABS

Η άκρη ABS παρέχει καλύτερη αντοχή στη θερμότητα. Επίσης, οι άκρες ABS είναι κολλημένες με μια ειδική πολυουρεθάνική κόλλα που μειώνει οποιεσδήποτε αποκολλήσεις λόγω θερμότητας και υγρασίας.

 

Βαφές

Οι βαφές που χρησιμοποιούνται δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη ή βαρέα μέταλλα όπως χρώμιο, μόλυβδο και όλα τα άλλα μέταλλα που αναφέρονται στο μέρος 3 της Ευρωπαϊκής προδιαγραφής ΕΝ 71

 

Η επιλογή των πορτών: προσωπικότητα και στυλ

Υπάρχει πλήρης ελευθερία επιλογής το τελείωμα των πορτών σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις για να δημιουργήσετε την ιδανική διαρρύθμιση, αυτή η οποία καλύπτει διάφορες ανάγκες ως προς την εμφάνιση. Εκφράζοντας την δική σας προσωπικότητα και μεταφράζοντας τον χώρο της κουζίνας για να την εξοπλίσετε με μια βέβαιη επίσημη ταυτότητα.

 

Πόρτες σε μελαμίνη

Μια πρακτική επιλογή που μπορεί να ικανοποιήσει καθημερινές ανάγκες τέλεια.

 

Πόρτες σε λαμινάτο

Μια μεγάλη ποικιλία από λύσεις, ικανή να παράσχει την τέλεια μετάφραση για τις πολλές επιλογές ως προς το στυλ.

 

Πόρτες λακάτες

Γυαλιστερές ή με σατέν τελείωμα επιφάνειες με ουδέτερα χρώματα ή εκλεπτυσμένα και μοντέρνα χρώματα.

 

Πόρτες με γυαλί λακάτο

Το τέλειο υλικό για να φωτίσει ο χώρος ή για να χρησιμοποιήσετε διάφανες λύσεις και διατάξεις

 

Πόρτες από  ξύλο

Πολλαπλά τελειώματα και η ζεστασιά του ξύλου, με πρωτοποριακά χρώματα ή πιο παραδοσιακές αποχρώσεις

 

Πάγκοι εργασίας

Μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για υλικά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μαζί με τους πάγκους, τα πανέλα πλάτης τα οποία προστατεύουν τον τοίχο και να παρέχουν υποστήριξη στα διάφορα κομμάτια του κιτ που είναι επίσης απαραίτητα. Οι άκρες anti-drop  και οι πλάτες αποτρέπουν οποιαδήποτε διαρροή νερού.

 

Λαμινάτο

Μια από τις πιο λειτουργικές λύσεις: ανθεκτικό, πρακτικό και εύκολο να συντηρηθεί. Καθαρό, χωρίς χημικά, χωρίς εκπομπές και ανακηρυγμένο ασφαλές για επαφή με το ξύλο.

 

Ανοξείδωτο ατσάλι

Δεν σπάει, μπορεί να γρατσουνιστεί και να δείχνει μια χαρά. Είναι ένα βασικό για επαγγελματικές κουζίνες για την κορυφαία υγιεινή του και επίπεδα ανθεκτικότητας. Σήμερα χρησιμοποιείται σε κουζίνες σπιτιών σε ένα πιο μοντέρνο ύφος.

 

Μάρμαρο και γρανίτης

Κάθε πλάκα είναι μοναδική και τονίζει την εμφάνιση κάθε κουζίνας με την ομορφιά των χρωμάτων της και τους κόκκους. Θα πρέπει μα χρησιμοποιείτε με προσοχή διότι μπορεί να απορροφήσει ουσίες όπως το κρασί, λεμόνι και όξινα απορρυπαντικά.

 

Ξύλο

Ένα φυσικό και ζωντανό υλικό, ευαίσθητο στην θερμότητα και την υγρασία. Ένα πολύτιμο υλικό το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή όταν βρίσκεται δίπλα σε εστίες και νεροχύτες. Παρατεταμένη έκθεση στον Ήλιο μπορεί να επιφέρει αλλοίωση του χρώματος.

 

Γυαλί

Μια επιφάνεια με ένα ελαφρύ τελείωμα με αίσθηση σατέν και πάχους 12mm. Θερμής στίλβωσης στο κάτω μέρος, προσφέρουν ανθεκτικότητα και αντοχή.

 

Quartz

Ένα ιδιαίτερα πρακτικό υλικό για την ανθεκτικότητα του στις γρατζουνιές, χημικά προϊόντα, υγρά και θερμικά σοκ. Ομοιογενές και ομοιόμορφο χρώμα.

 

Corian

Corian της Du pont είναι ένα σύνθετο υλικό το οποίο διατηρεί το σχήμα του και προσφέρει απόλυτη ανθεκτικότητα σε κραδασμούς, θερμότητα και τα πιο συνήθη βιολογικά, χημικά και μηχανικά σοκ. Συμπαγές και ευέλικτο, δίνει χώρο για απόλυτη δημιουργικότητα για τους σχεδιαστές. Είναι διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Καλέστε μας στο 210.5317680 για να δούμε τις δικές σας ανάγκες.

Καθημερινά, 09:00 με 21:00. Σάβ.: 09:00 με 15:00

Καλέστε: 210 5317680 Θέλετε να σας καλέσουμε;