Giorgetto Giugiaro

Συνεχιστής της σχεδιαστικής εμπειρίας που απέκτησε ξεκινώντας στη δεκαετία του εβδομήντα με την Italdesign. Η Giugiaro Design έχει αναπτυχθεί με επικεφαλής τον Giorgetto Giugiaro. Ο σχεδιαστής επιδιώκει να διατηρεί μια αισθητική και να αποπνέει ορθολογισμό στα σχήματα. Ταυτόχρονα επιδιώκει την αναζήτηση και τον πειραματισμό μέσω της ενοποίησης ευαισθησίας και υψηλής τεχνολογίας: αυτοί είναι οι κύριοι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν με την ανάπτυξη κάθε εργασίας που αφορά τα προϊόντα μας. Με στόχο τη δημιουργία ενός προϊόντος που αντιπροσωπεύει τη σύνθεση των πιο σύγχρονων τεχνικών χαρακτηριστικών, η πολιτική της εταιρείας συμπυκνώνεται στην συνεχή απελευθέρωση της έμπνευσης καθώς και στην εφαρμογή των αποτελεσμάτων της συνεχούς έρευνας.

Makio Hasuike & Co

Ο Makio Hasuike, γεννήθηκε στην Ιαπωνία, αλλά τώρα πλέον θεωρείται Ιταλός από όλες τις απόψεις και ειδικότερα Μιλανέζος από το 1963, οπότε και ιδρύθηκε το σχεδιαστικό του στούντιό στην Ιταλία στα τέλη της δεκαετίας του εξήντα. Μετά το πτυχίο του στο Τόκιο το 1962 προέκυψε και η πρώτη σημαντική δουλειά του με τη Seiko, για την οποία δημιούργησε όλα τα έργα που σχετίζονται με είκοσι διαφορετικά είδη ρολογιών για τους Ολυμπιακούς Αγώνας του 1964. Από την αρχή χαρακτηρίζεται από τον έντονο ρυθμό εργασίας του και τη συνεχή έγνοια παρακολούθησης της σχέσης μεταξύ του έργου και του εκάστοτε ανθρώπινου τρόπου ζωής. Η σχεδιαστική του δραστηριότητα κυμάνθηκε από το πιο "απλό" των προϊόντων μέχρι την πιο τεχνολογικά προηγμένη και εξελιγμένη μορφή τους.

Samuele Mazza

Στη δεκαετία του 80 (από πολύ μικρός) αφιερώθηκε, με επιτυχία, στο χώρο της μόδας: "Εγώ ενεπλάκην στο χώρο της μόδας, όταν ο χώρος αυτός μπορούσε να εκπροσωπηθεί από ένα εξελικτικό φαινόμενο ... έχω σταματήσει να εργάζομαι στο χώρο αυτό από τότε που το φαινόμενο ξεκίνησε να κυριαρχείται από τα επενδυτικά κεφάλαια και ως εκ τούτου να γίνει ένα κοινό προϊόν. Από τότε το προϊόν καταδικάστηκε να επικεντρώνεται στην ευρεία διανομή και δεν είναι πλέον ένα αποτέλεσμα λατρείας" Εκείνοι που ξέρουν τον Samuele καλά, γνωρίζουν ότι αυτό που αποτυπώνεται στο χαρτί και στη φωτογραφία είναι περιορισμένο. Οι αποχρώσεις του είναι εκατοντάδες. Τις χειρονομίες του, τις ιδέες και το ύφος του, σε ό,τι ο ίδιος, κάνει και θα κάνει, οι άνθρωποι θα τις αντιμετωπίζουν ως κάτι το ξεχωριστό.

Roberto Garbugli

Γεννήθηκε το 1957 στο Pesaro της Ιταλίας. Αποφοίτησε από τη σχολή καλών τεχνών Mengaroni το 1977 στον τομέα του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων. Στην αρχή συνεργάστηκε με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και κατασκευαστές επίπλων και επίπλων κουζίνας αναδεικνύοντας το ταλέντο του και τις γνώσεις του. Επέκτεινε τις δραστηριότητές του σχεδιάζοντας εκθέσεις και εκδηλώσεις σε συνεργασία με κατασκευαστές επίπλων κουζίνας. Το 1991 ήταν ο σταθμός της καριέρας του σχεδιάζοντας πρωτοποριακούς χώρους αναψυχής επιδεικνύοντας απαράμιλλη δημιουργικότητα, πράγμα που τον κατέστησε ειδικό στο σχεδιασμό εστιατορίων και bars. Γιατί όμως χώρους αναψυχής; Με την ιστορία του και τη δημιουργική του διάθεση ο Roberto ανακάλυψε τον τρόπο να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των εκλεκτικών και υψηλής αισθητικής χώρων αναψυχής. Δημιούργησε μοναδική αύρα που ενθουσίασε πελάτες και ιδιοκτήτες.

Prospero Rasulo

Αποφοίτησε από την Ακαδημία Καλών Τεχνών της Brera στο Μιλάνο. Καλλιτέχνης και σχεδιαστής, το 1980 ξεκίνησε τη δημιουργία γλυπτών και ζωγραφικών πινάκων και επιδόθηκε στη διακόσμηση ιδιωτικών και δημόσιων χώρων. Τότε ήταν που ξεκίνησε τη συνεργασία με την Alchimia practice και τον Alessandro Mendini. Από το 1982 ξεκίνησε να παρουσιάζει το δικό του σχεδιαστικό όραμα εμπνεόμενος από πολιτισμικά κίνητρα. Μεταξύ του 1986 και του 1988 εμπνεύστηκε τα "Sexy design", "L'immagine imprudente" και "Abitare con arte". Το 1987 ίδρυσε το "Oxido" studio, μια γκαλερί ιδιαίτερης καλλιτεχνικής εργασίας. Το "Oxido" έγινε σήμα κατατεθέν συλλογών επίπλων και διακοσμήσεων εσωτερικού χώρου. Θυμόμαστε το "Piatto fax" και το "Trash furniture" το 1994, και το "Eco mimetico" το 1998. Ως βιομηχανικός σχεδιαστής συνεργάστηκε με πολλές εταιρείες: Arflex, Foscarini, B.R.F., WMF, Zanotta, Poltronova Antonio Lupi, Fiam Italia, Mandelli, Glas, Rosenthal, Fabbian και άλλες.

Καλέστε μας στο 210.5317680 για να δούμε τις δικές σας ανάγκες.

Καθημερινά, 09:00 με 21:00. Σάβ.: 09:00 με 15:00

Καλέστε: 210 5317680 Θέλετε να σας καλέσουμε;